fbpx

Ironman Kick Boxing

A KICKBOXING AZ EGYIK leggyorsabban növekvőharcművészet!
A Saario Academy tanúsítvánnyal rendelkező Ironman Kickbox Clubok olyan harcművészeti iskolák, amelyek jogosultak a szabadalmaztatott Ironman Stand-Up-Fighting programok oktatására. Ezeket a programokat Jyrki Saario és Jonny Andreasson fejlesztette ki Göteborgban, Svédországban 1989-ben.

A kickbox az egyik leggyorsabban fejlődő harcművészet a bolygón, de a kickbox út sikere nagymértékben függ az iskola kultúrájától és az oktatói által használt oktatási módszerektől.

MINŐSÍTETT OKTATÓK


Annak ellenére, hogy az összes Ironman Kickboxing klub független tulajdonban van és üzemelteti, nagyon büszkén értesítjük, hogy minden minősített oktatónk kiterjedt képzésen ment keresztül közvetlenül a Saario Academy alatt. Ez biztosítja, hogy a lehető legjobb tanulási környezetet biztosítsa a kickbox elsajátításához vezető úton. A kickbox mindenkié, de csak akkor, ha helyesen tanítják.

BIZTONSÁGOS EDZÉSI KÖRNYEZET


Kickbox óráinkon a biztonság az első számú prioritás. Túl sok kickbox iskolában az osztályokat úgy alakítják ki, hogy megfeleljenek a legelitebb tanulók igényeinek. Ha kezdő diák vagy, elvárható, hogy „bokszbábuként” szolgálj a feletted állók számára. A gondolatmenet az, hogy ha elkerülöd a sérüléseket, és elég sokáig kitartasz, akkor végül rájössz. A mi klubjainkban az ellenkező megközelítést alkalmazzuk.

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS KULTÚRÁJA


Először is, kezdő programjainkban nincs versenyképes sparring. Ennek eredményeként 4-6 hónapon keresztül lehetőséged lesz elsajátítani az összes kezdő technikát egy teljesen együttműködő környezetben, hasonló gondolkodású edzőpartnerekkel. Ha továbblép a haladó programra, és elkezdi a sparringot, akkor előnyére válik, hogy olyan edzőpartnerekkel dolgozhat együtt, minden készségszinten, akik veled dolgoznak, nem pedig ellened.