fbpx
EGYEDÜLÁLLÓ KÉPZÉS GYERMEKnEK ÉS TINIKNEK

A Saario Akadémia Safe Kid programja közösségi élményt és szórakoztató mozgásformát nyújt gyerekeknek, és nagyszerű módja az energia felszabadításának. A Safe Kid edzés magában foglalja az önvédelmi tréninget, a fizikai aktivitást és a mentális fejlődést, amelyet a gyermek mindig nagyon vár majd, amikor eljön az edzésre.

Azok az képességek, amelyeket kisdiákjaink a Safe Kid képzésen tanulnak, egész életükben megmaradnak!

6 érv amiért érdemes elvinnie gyermekét a Saario Academy Safe Kid képzésére

1

ÖNVÉDELMI KÉSZSÉGEK

A védekezés képessége az egyik legfontosabb képesség, amellyel egy személy rendelkezhet. Nincs ez másként a gyerekekkel sem. Ha a gyermeket megtámadják, minden eszköz birtokában lesz a megfelelő védekezéshez.

2

ÖNBIZALOM

Gyermeke a képzés előrehaladtával magabiztosabbá és magabiztosabbá válik. Megtanulja legyőzni a félelmet, és olyan gyakorlatokat végezni, amelyek egykor teljesen idegennek és lehetetlennek tűntek.

3

FEGYELEM

Ez szinte magától értetődő, amikor egy gyermek elkezd harcművészetet tanulni. A Safe Kid képzés hosszú távú befektetés amely arról szól, hogy állandóan apró lépésekkel haladni és fejlődni. A gyermek által az edzés során elért minden apró előrelépés megerősíti a fegyelmezettség megőrzésének fontosságát.

Ez az önfegyelem végül átragad a gyermek életének különböző területeire, például az iskolai munkára és a gyermek személyes tereinek karbantartására.

4

TISZTELET

A SafeKid lényege, hogy tiszteld a körülötted lévő embereket. A gyermeknek csendben kell lennie az órán, amikor az oktató lebontja a feladatokat és technikákat.Az a gyerek, aki harcművészetet edz, olyan gyerek, aki valószínűleg nem okoz fennakadást az iskolában.

5

PROBLÉMAMEGOLDÓ KÉPESSÉG

A harcművészeti órákon elsajátított problémamegoldó készségek segítenek a gyermeknek abban, hogy jobban teljesítsenek az iskolában. Az a képesség, hogy felismerjük, mi történik körülöttünk, és alkalmazzuk a leghatékonyabb technikát az adott helyzet kezelésére.

6

SZOCIÁLIS KÉSZSÉGEK

A Safe Kid tréning lehetőséget ad a gyermeknek, hogy kommunikáljon idősebb és fiatalabb gyerekekkel… és kiváló lehetőség arra, hogy több barátot szerezzen.